MENU Natuzzi
x
Betöltés
Ágyak

Vela

A Claudio Bellini által tervezett Vela ágyat a kényelmes dizájn jellemzi. Csak pár egyszerű mozdulat, és mindegyik fejtámla beállítható úgy, hogy Önnek a maximális komfortot biztosítsa, amikor kényelmesen szeretne olvasni vagy éppen dolgozni. A fejtámla hátoldalán van egy rekesz, ahol párnákat vagy ágyneműket tárolhat. Az eredeti dizájnt fémkeret teszi karakteresebbé.

RÉSZLETEK

Minden egyes fejtámla kézzel állítható, hogy a kívánt dőlésszög elérésével személyre szabott komfortot biztosítson használójának.

RÉSZLETEK

ANYAGOK ÉS VARIÁCIÓK

A Vela ágy szövetek széles választékával és a legfinomabb Natuzzi bőrökkel rendelhető.
Válassza ki közülük azt, amelyik a legjobban illik az Ön életstílusához és otthona berendezéséhez.

Különböző méretben kapható, matraccal vagy anélkül. Ez az ágy ideális megoldás mindenféle belső térbe, és megfelelő választás bármely ízlés számára.

ANYAGOK ÉS VARIÁCIÓK
ANYAGOK ÉS VARIÁCIÓK

A weboldalon bemutatott műszaki adatok és összeállítások a közzétételkor érvényes legutolsó információkon alapulnak.
Kereskedője tájékoztatja majd Önt az aktuális frissítésekről.  

test3

Claudio Bellini Dizájner

Claudio Bellini Milánóban, a dizájn fővárosában él és dolgozik. Már gyerekként erős érdeklődést mutatott a kreativitás iránt édesapja, Mario Bellini munkáinak köszönhetően, aki az olasz dizájn kiemelkedő személyisége, és aki nagy hatással volt fiára. 1996-ban alapította a Claudio Bellini Design céget, és már tevékenységének legelejétől a kutatásra, az új technológiákra és a kreatív eljárásokra összpontosított.

Claudio Bellini
Bővebb tájékoztatás

KAPCSOLAT

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store