MENU Natuzzi
x
Betöltés
Fragrances 1666
Kollekció

Szoba illatosítók

A részletek iránti figyelem, ez a brandek legjellemzőbb tulajdonsága. Emiatt döntött úgy a Natuzzi Italia, hogy olyan kiegészítőket tervez, melyek a legmagasabb szaktudást jelképezik. Vázák, tálcák, tükrök és más egyéb dísztárgyak formálják a Total Living fogalmát egyedivé és személyessé. Állandó harmóniában Önnel, és az Önt körülvevő dolgokkal, ezek a tárgyak innovatív formájukkal és anyagaikkal kiemelkednek környezetükből.

 

Ambra Room Fragrance

Az Ambra jellegzetes keleties illatvilág, friss bergamot fejillattal, utat engedve az eukaliptusz, a kakukkfű és a levendula keverékének, hogy végül az ámbra, szantálfa, opoponax és pézsma gyengéden átölelő illataiban oldódjon fel. 

Onice Room Fragrance

Az Onice illatvilágát a narancs és fenyő élénken kinyíló illatai jellemzik. 

Rubino Room Fragrance

Az erős vanília tudatos kombinálása a muskátlival, ylang-ylang-gal és piros bogyós gyümölcsökkel, melyek kiemelik a vanília édességét. 

Perla Room Fragrance

A rózsa, a fekete orchidea és a muskátli virágillatai, valamint a piros bogyós gyümölcsök és a narancsvirágolaj meglepő kombinációja, mely végül a szantálfa, kumarin, pézsma és vanília mindent átható illataiban oldódik fel. 

Bővebb tájékoztatás

KAPCSOLAT

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store