Kollekció

Székek

A dizájn koncepció megtestesítése mellett, a Natuzzi Italia lakberendezési kiegészítőinek a maximális funkcionalitás elérése a célja. Ezen kollekció termékei tökéletesek bármely napszak számára, legyen szó a nappaliról vagy a hálószobáról. Ennek okán a kollekció különböző nagyságú, formájú és anyagú bútorokat tartalmaz. A dizájn jórészt visszafogottabb lett, mivel a világos és tiszta metszésű vonalakat inkább a felhasznált anyagokkal hangsúlyozzák ki. Ezen egyszerűség ellenére minden termék eredeti és innovatív külsővel rendelkezik. A minőséget a Natuzzi Italia brand garantálja, mely egyet jelent a mesterségbeli tudással és tapasztalattal.

 

Ambra

Ambra

Vizuális puhaságával és komfortjával az Ambra szék folyamatosan arra csábít, hogy helyet foglaljanak rajta. 

Hedi

Hedi

A Heidi székben rejlő kimagasló szaktudás a történelem, a hagyományok és a kézműves készségek keveréke. 

Lisa 97

Lisa

A Lisa kiemelkedő dizájnja a tökéletességet, valamint az erősség és könnyedség közötti egyensúlyt sugározza magából. 

Pi Greco 71

Pi Greco

A tetőtől-talpig bőrrel vagy szövettel kárpitozott Pi Greco szék jellegzetessége a lábak és a háttámla tartós fémkerete, valamint az egyedi párnázású ülések. 

Rose

Rose

Fedezze fel a természetben előforduló formákat, és találja ki, hogyan tudná azokat felhasználni a dizájnban: az új étkezőszék körbeölelő dizájnja egy virág alakját idézi fel. 

Sigma

Sigma

Négyzet alakú szék, kortárs modern hatással. 

Sonata

Sonata

A Bernhardt és Vella dizájnerek által tervezett Sonata szék dizájnját a diagonális és egyenes vonalú formák játéka jellemzi.

Vesta 69

Vesta

A Vesta szék jellegzetes tömör kőrisfa keretével az egyszerűség és az elegancia kombinációja. 

Bővebb tájékoztatás

KAPCSOLAT

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store