MENU Natuzzi
x
Betöltés
Rugs 1662
Kollekció

Szőnyegek

A Natuzzi Italia felkutatta a világ legjobb szőnyegeit Törökországban és Indiában. Meglepő módon, Keleten újra felfedeztük a szépség koncepcióját a finom anyagok sűrű és szabályos szövésében, úgymint gyapjú, bőr és viszkóz. Ezekben a textil remekművekben felismertük azt a nagyfokú gondosságot, mely a színeken, textúrákon, mintákon és egyedi tapintáson keresztül ragadja meg az érzékeket. Minden kézműves Natuzzi Italia szőnyeg allergén mentes, és gyerekmunka mentességet igazoló „Care and Fair” garanciával rendelkezik.

 

Növényi alapú selyemből készül. 

A kender- és palaszürke színekkel létrehozott erős hatású geometrikus effekt következtében ez a növényi alapú selyemszőnyeg valódi személyiséget kölcsönöz mindenféle élettér számára.

Az Affresco egy csodálatos kézi csomózású szőnyeg. 

Ez az elegáns szőnyeg hagyományos tibeti technológia szerint készült, kézi szövéssel, 100%-ban bambusz selyemből, mely nagyobb szilárdságot, rugalmasságot és könnyebb kezelhetőséget biztosít. 

A Giasone ideális szőnyeg azoknak, akik rajonganak a természetes dolgokért. 

A színek különböző árnyalatai gyengéden finom, mégis erőteljes játékát nyújtják a különféle alakzatoknak a szőnyegen. 

Az Ottavio szőnyeg textúrája kiemeli gyártásának kézi jellegét. 

A rendkívül sokoldalú Pitagora szőnyeg jellegzetessége a szélein körbefutó rojtozás, mely egyediséget és karaktert kölcsönöz a szőnyegnek. 

A Riflesso szőnyeg megjelenésében egyszerre patinás és nagyon csillogó. 

A jellegzetes halszálkás mintázat stílusos megjelenést kölcsönöz a Velio szőnyegnek. 

Bővebb tájékoztatás

KAPCSOLAT

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store