Svevo 54
Fiókos komódok

Svevo

A Svevo Total Living rendszer az 50-es évekre jellemző tipikus arányaival hitelesen reproduálja a korabeli időszak hangulatát. Manzoni és Tapinassi dizájn. A Svevo kollekció tökéletes példája a Natuzzi Italia által követett ”total harmony” koncepciónak: egymás melletti tárgyak harmonikus keveréke, mely megoldásokat kínál az otthon minden része számára.  

RÉSZLETEK

A kollekcióra az íves, körbeölelő vonalak jellemzők, illetve a tömörfa lábszerkezet, finom fém részletekkel díszítve.
Ezek a tulajdonságjegyek együttesen teszik karakteressé ezt a dizájnt.

RÉSZLETEK
test3

ANYAGOK ÉS VARIÁCIÓK

A lábszerkezet tömör festett dió vagy tölgy, míg a tárolórész matt lakkal bevont, és különböző színekben kapható. A fiókos szekrények és éjjeli szekrények teteje tejüveg, lakkozott hátoldallal a szerkezet színével megegyező módon, kihangsúlyozva a horizontális felületeket. 

A kollekció a következő változatokban kapható: fiókos szekrények, éjjeli szekrény, ágy, továbbá kanapé, komód, konzolasztal ás dohányzó asztal.

ANYAGOK ÉS VARIÁCIÓK

A bemutatott színek tisztán csak tájékoztató jellegűek. A  weboldalon látható műszaki adatok, elemek és összeállítások a közzétételkor érvényes legutolsó információkon alapulnak.
Látogasson el áruházainkba, és mi örömmel tájékoztatjuk Önt az aktuális frissítésekről. 

Manzoni & Tapinassi Dizájner

Az építész Mauro Manzoni eredetiségének és kifejezőerejének, valamint Robert Tapinassi professzor tekintélyes tapasztalatának 2001-ben történt találkozásából professzionális együttműködés alakult ki, mely egyike a legjegyzettebbeknek Olaszországban. A két dizájnernek már a kezdetektől fogva közös elképzelése volt a korszerű, modern életvitelről. Innovatív megoldásaik kidolgozását és fejlesztését az olasz hagyományok által nagyra tartott élvonalbeli kutatásokkal összhangban végzik.

Manzoni & Tapinassi
Bővebb tájékoztatás

KAPCSOLAT

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store