Svevo Svevo Svevo
Dohányzó asztalok

Svevo

A Svevo dohányzó asztal család egy tiszta skandináv dizájn, melyet jól ismernek ”eltérő” mivolta miatt is, köszönhetően az újfajta irányzatokat megteremtő legújabb stilisztikai kutatásoknak.
A kiváló anyagok kombinálása rendkívül igényes és kifinomult látványt nyújt a Studio Memo dizájnjának.

RÉSZLETEK

A Svevo dohányzó asztal család jellegzetessége az olyan anyagok kombinációja, mint a fa, fém, és az olasz Calacatta Oro és Dark Emperador márványok.
A különleges minőségű anyagok felhasználása mellett azonban gondoltak a Svevo asztalok funkcionalitásának megőrzésére is: minden asztalváltozat fedlapja karc- és vízálló bevonatot kapott, biztosítva ezzel a természetes anyagok védelmét.

RÉSZLETEK
test3

ANYAGOK ÉS VARIÁCIÓK

A tömörfa lábak különböző színezésben kaphatók. A láb díszítő eleme ónszínű fém.
Az asztallapot kiegészítő részletek teszik jellegzetessé ezt a dizájnt.

A Svevo dohányzó asztalok kerek sarokasztal és központi asztal változatokban kaphatók.

A bemutatott színek tisztán csak tájékoztató jellegűek. A  weboldalon látható műszaki adatok, elemek és összeállítások a közzétételkor érvényes legutolsó információkon alapulnak.
Látogasson el áruházainkba, és mi örömmel tájékoztatjuk Önt az aktuális frissítésekről. 

Manzoni & Tapinassi Dizájner

Az építész Mauro Manzoni eredetiségének és kifejezőerejének, valamint Robert Tapinassi professzor tekintélyes tapasztalatának 2001-ben történt találkozásából professzionális együttműködés alakult ki, mely egyike a legjegyzettebbeknek Olaszországban. A két dizájnernek már a kezdetektől fogva közös elképzelése volt a korszerű, modern életvitelről. Innovatív megoldásaik kidolgozását és fejlesztését az olasz hagyományok által nagyra tartott élvonalbeli kutatásokkal összhangban végzik.

Manzoni & Tapinassi
Bővebb tájékoztatás

KAPCSOLAT

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store