Sonata
Székek

Sonata

A Bernhardt és Vella dizájnerek által tervezett Sonata szék dizájnját a diagonális és egyenes vonalú formák játéka jellemzi. A teljes egészében kárpittal bevont ülés és a lekerekített karfák extra komfortot és támasztékot nyújtanak.

RÉSZLETEK

A Sonata szék jellegzetes tulajdonsága a minden oldaláról tökéletes dizájn:
legyen az az eleje vagy a hátulja, a tömör fakeret rendkívüli eleganciát biztosít számára.

RÉSZLETEK
test3

ANYAGOK ÉS VARIÁCIÓK

A Sonata szék szövetek és finom Natuzzi bőrök széles kínálatában kapható: válassza ki azt, amelyik legjobban illik lakása berendezéséhez.

A Sonata kétféle változatban kapható: karfával vagy anélkül.

ANYAGOK ÉS VARIÁCIÓK
ANYAGOK ÉS VARIÁCIÓK

A bemutatott színek tisztán csak tájékoztató jellegűek. A  weboldalon látható műszaki adatok, elemek és összeállítások a közzétételkor érvényes legutolsó információkon alapulnak.
Látogasson el áruházainkba, és mi örömmel tájékoztatjuk Önt az aktuális frissítésekről. 

Bernhardt & Vella Dizájner

Együttműködésük 2008-ban, Milánóban kezdődött, melyben sikeresen ötvöződött a két dizájner, Ellen Berhardt és Paola Vella sokéves tapasztalata és kreativitása. Több tudományágban is otthonosan mozognak, szívesen vegyítik és mutatják be  a különféle stílusokra és irányzatokra jellemző jegyeket. Ennek a professzionális eklektikának köszönhető, hogy alkotásaikban egyszerre van jelen az ipari formatervezés, a vizuális kommunikáció és a belsőépítészet világa.

Bernhardt & Vella
Bővebb tájékoztatás

KAPCSOLAT

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store