SKYLINE
Kanapék

SKYLINE

Egy körvonalazódó város sziluettje ihlette ezt a kanapét, mely formáival, méreteivel és funkcióival sok embert ámulatba ejt.

RÉSZLETEK

RÉSZLETEK

ANYAGOK

A kitűnő tulajdonságokkal rendelkező, nagy sűrűségű poliuretán párnázat anti-allergén, lélegző és elasztikus. Maximum komfortot és hosszú időn át tartó alátámasztást biztosít.

ANYAGOK

VERZIÓK

A Skyline jól variálható, modul elemes rendszer. Sokféle kombinációban alakíthatók ki egyenesvonalú kanapék összeállítások, illetve sarokgarnitúrák, bátran variálva együtt a nyitott és zárt aljú elemeket.

A bemutatott verziók és színek csak példaként értendők. Látogasson el üzletünkbe, ahol a rendelkezésre álló anyagok és színek széles választékát tekintheti meg.

Studio Marcel Wanders Dizájner

A Marcel Wanders stúdió egy vezető iparművész és belsőépítészeti stúdió Amsterdam kreatív központjában. A stúdió már több mint 1.900 ikonikus tárgyi és belsőépítészeti dizájn tapasztalattal a háta mögött tervezői feladatokat végez a világ minden táján, privát ügyfeleknek és prémium brandeknek egyaránt. A Marcel Wanders – Gabriele Chiave páros kreatív vezetése és irányítása alatt a Marcel Wanders stúdió 52 dizájn és kommunikációs szakemberből álló csapatot alkalmaz. Amit sokan a dizáj világ anomáliájának tartanak, az a Marcel Wanders stúdió küldetésévé vált: „alakítsunk ki szeretettel teli környezetet, éljünk szenvedéllyel és váltsuk valóra legizgalmasabb álmainkat”.

Studio Marcel Wanders
Bővebb tájékoztatás

KAPCSOLAT

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store