Re-vive Quilted Re-vive Quilted
Relax fotelek

Re-vive Quilted

A Re-Vive Quilted fotel a puhaság vizuális érzését sugározza, kihangsúlyozva azt kifinomult, dekoratív szegélyével. Amellett, hogy kiemeli dizájnját és szerkezetének minőségét, ez az apró esztétikai részlet fokozza a modell szépségét.
A párnázott rész, a lábtartóé is, finoman támasztja alá a ránehezedő test súlyát, a még komfortosabb pihentető élmény érdekében.

RÉSZLETEK

A Re-Vive relax fotel az olasz szakmai tudás és kézműves hagyományok, valamint a forradalmi technológiai megoldások briliáns kombinációjának eredménye

RÉSZLETEK

TECNOLOGIA RIVOLUZIONARIA

TECNOLOGIA RIVOLUZIONARIA

TECHNOLOGIE RÉVOLUTIONNAIRE

TECHNOLOGIE RÉVOLUTIONNAIRE

FORRADALMI TECHNOLÓGIA

FORRADALMI TECHNOLÓGIA

ANYAGOK ÉS VARIÁCIÓK

Minden egyes Re-Vive fotel kérhető nagyméretű King size vagy kisméretű Queen size változatban,
valamint kiváló minőségű bőrök és szövetek széles kínálatából lehet hozzá kárpitot választani.

ANYAGOK ÉS VARIÁCIÓK
ANYAGOK ÉS VARIÁCIÓK

A weboldalon bemutatott műszaki adatok és összeállítások a közzétételkor érvényes legutolsó információkon alapulnak.
Kereskedője tájékoztatja majd Önt az aktuális frissítésekről.  

test3

CSÚCSTELJESÍTMÉNY

Az emberi test egyik lényege a mozgás. A hagyományos relax fotelek karok vagy kapcsolók segítségével működtethetők. Mi elhatároztuk, hogy változtatunk ezen, és létrehoztunk egy olyan relax szerkezetet, ami ösztönösen reagál az Ön testének mozdulataira. A Re-Vive úgy mozog, ahogy Ön mozdul, és úgy hajlik, ahogy Ön szeretné, így biztosítva zökkenőmentes átmenetet a különféle test pozíciók között.

CSÚCSTELJESÍTMÉNY

ALTE PRESTAZIONI

Il corpo umano è in continuo movimento. Le comuni poltrone recliner funzionano con meccanismi a leva tradizionali. Noi abbiamo deciso di dare il via a una rivoluzione, progettando una poltrona reclinabile che reagisce in maniera intuitiva ai movimenti del corpo. Re-vive si muove quando il vostro corpo si muove e accompagna ogni vostro movimento, rendendo ogni cambio di posizione fluido e naturale.

ALTE PRESTAZIONI

Natuzzi Design Center Dizájner

Építészek, lakberendezők és színszakértők csoportja, akik azon dolgoznak, hogy egyéni modelleket, különféle elrendezéseket, élettereket, valamint dizájnok, funkciók, anyagok és színek egyéni kombinációit fejlesszék ki.

Natuzzi Design Center
Bővebb tájékoztatás

KAPCSOLAT

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store