Pumo
Lakásdekorációk

Pumo

A tradicionális Pumo, az Apulia-i hagyományok szerencsét szimbolizáló tárgya, immáron része a Natuzzi Italia kollekciónak, kihangsúlyozva a vállalat származási helyéhez való erős kötődését. A Pumo, mely a latin ”pumum” szóból származik, avagy fenyőtoboz, egy rügyező virág, az új élet szimbóluma, mely az ősi Apulia-i hagyományokból alakult ki: ezt az erkélyek, teraszok végébe, oszlopok tetejére szokták kitenni, vagy friss házasok esetében, párban, az ágy két oldalán helyezik el, ezzel kívánva boldogságot, jólétet és termékenységet.

RÉSZLETEK

A Pumo-t még mindig kézműves technikával készítik az Apulia-i fazekasok nemzedékről nemzedékre öröklődő hagyományai szerint.

RÉSZLETEK
test3

ANYAGOK ÉS VARIÁCIÓK

A Pumo anyaga kerámia és különböző színezésben kapható.

ANYAGOK ÉS VARIÁCIÓK

A bemutatott színek tisztán csak tájékoztató jellegűek. A  weboldalon látható műszaki adatok, elemek és összeállítások a közzétételkor érvényes legutolsó információkon alapulnak.
Látogasson el áruházainkba, és mi örömmel tájékoztatjuk Önt az aktuális frissítésekről. 

Natuzzi Design Center Dizájner

Építészek, lakberendezők és színszakértők csoportja, akik azon dolgoznak, hogy egyéni modelleket, különféle elrendezéseket, élettereket, valamint dizájnok, funkciók, anyagok és színek egyéni kombinációit fejlesszék ki.

Natuzzi Design Center
Bővebb tájékoztatás

KAPCSOLAT

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store