MENU Natuzzi
x
Betöltés
Proxima Proxima
Fali szekrény-rendszerek és könyvespolcok

Proxima

Az egyszerű dizájn és a nagyszerű variálhatóság kombinálása a kifinomult anyagokkal: a Proxima különösen stabil, szabadon álló könyvespolc, a fa szerkezet támasztékául szolgáló fém részeknek köszönhetően. Még a legigényesebb életstílusok számára is tökéletes könyvespolc.

RÉSZLETEK

A Proxima jellegzetes ”átlátszó” polcai térelválasztóként is jól használhatók, anélkül hogy a szoba látványát túlságosan is leterhelnék. A polcbelső kiegészítőinek használatával a könyvek és a kisebb-nagyobb tárgyak könnyedén elrendezhetők. Különböző színezésben kapható, melyek számos kombinációjával végtelen sok esztétikai megoldás alakítható ki.

RÉSZLETEK

ANYAGOK ÉS VARIÁCIÓK

A Proxima kétféle méretben és különböző színezésben kapható.

ANYAGOK ÉS VARIÁCIÓK
ANYAGOK ÉS VARIÁCIÓK

A bemutatott színek tisztán csak tájékoztató jellegűek. A  weboldalon látható műszaki adatok, elemek és összeállítások a közzétételkor érvényes legutolsó információkon alapulnak.
Látogasson el áruházainkba, és mi örömmel tájékoztatjuk Önt az aktuális frissítésekről. 

Natuzzi Design Center Dizájner

Építészek, lakberendezők és színszakértők csoportja, akik azon dolgoznak, hogy egyéni modelleket, különféle elrendezéseket, élettereket, valamint dizájnok, funkciók, anyagok és színek egyéni kombinációit fejlesszék ki.

Natuzzi Design Center
Tekintse meg ezeket is
Bővebb tájékoztatás

KAPCSOLAT

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store