Plissé Plissé Plissé
Fali szekrény-rendszerek és könyvespolcok

Plissé

A 19. század filmvilágát lemodellezve Vasilev egy olyan könyvespolcot tervezett, mely bár a múlt inspirálásával született, azonban határozottan
kortárs modern koncepciót testesít meg: az eredmény a Plissé, egy hibrid lakberendezési tárgy,
mely két, látszólag távoli valóságot kombinál magában.

RÉSZLETEK

A Plissé vizuális légiessége elrejti tömör, modul panelekből álló szerkezetét, mely panelek egymást megtartva támasztják alá a polcokat. Ennek a könyvespolcnak a modernsége a flexibilitásában rejlik: szabadon álló dizájnja rendkívül sokoldalúvá teszi, egyaránt használható otthoni és professzionális környezetben.

RÉSZLETEK
test3

ANYAGOK ÉS VARIÁCIÓK

A Plissé különböző színek és lakkozások széles választékában kapható. Szabadon kombinálható, a rendelkezésre álló hely adottságait maximálisan kihasználva.

ANYAGOK ÉS VARIÁCIÓK
ANYAGOK ÉS VARIÁCIÓK

A bemutatott színek tisztán csak tájékoztató jellegűek. A  weboldalon látható műszaki adatok, elemek és összeállítások a közzétételkor érvényes legutolsó információkon alapulnak.
Látogasson el áruházainkba, és mi örömmel tájékoztatjuk Önt az aktuális frissítésekről. 

Victor Vasilev Dizájner

Építészek, lakberendezők és színszakértők csoportja, akik azon dolgoznak, hogy egyéni modelleket, különféle elrendezéseket, élettereket, valamint dizájnok, funkciók, anyagok és színek kombinációját fejlesszék ki.

Victor Vasilev

Tekintse meg ezeket is

Bővebb tájékoztatás

KAPCSOLAT

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store