Piuma
Ágyak

Piuma

A Piuma ágy csodálatos puhasága első pillantásra megérint. A fejtámlát nézve könnyű elképzelni, ahogyan két párna összekapcsolódik, kiváló komfortot biztosítva együtt. Az ágy méltóságteljes körvonalát egy dekoratív részlet teszi hangsúlyossá: a fodor, mely körbefut rajta. A Piuma az az ágy, amiről a legtöbbet álmodunk, hogy folytatódjon az álmunk.

RÉSZLETEK

RÉSZLETEK
test3

ANYAGOK ÉS VARIÁCIÓK

A Piuma ágy kárpitok és színek széles választékával rendelhető, ideértve a teljes mértékben lehúzható bőr-szövet kárpit kombinációt.
Válassza ki közülük azt, amelyik a legjobban illik az Ön életstílusához és otthona berendezéséhez.
Különböző méretben kapható. Ez az ágy ideális megoldás mindenféle belső térbe, és megfelelő választás bármely ízlés számára.

ANYAGOK ÉS VARIÁCIÓK

A weboldalon bemutatott műszaki adatok és összeállítások a közzétételkor érvényes legutolsó információkon alapulnak.
Kereskedője tájékoztatja majd Önt az aktuális frissítésekről.  

Claudio Bellini Dizájner

Claudio Bellini Milánóban, a dizájn fővárosában él és dolgozik. Már gyerekként erős érdeklődést mutatott a kreativitás iránt édesapja, Mario Bellini munkáinak köszönhetően, aki az olasz dizájn kiemelkedő személyisége, és aki nagy hatással volt fiára. 1996-ban alapította a Claudio Bellini Design céget, és már tevékenységének legelejétől a kutatásra, az új technológiákra és a kreatív eljárásokra összpontosított.

Claudio Bellini
Bővebb tájékoztatás

KAPCSOLAT

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store