Pi Greco 72
Székek

Pi Greco

A tetőtől-talpig bőrrel vagy szövettel kárpitozott Pi Greco szék jellegzetessége a lábak és a háttámla tartós fémkerete,
valamint az egyedi párnázású ülések. Ugyanakkor a Pi Greco nagyon praktikus is, mivel gumitalpainak köszönhetően nem karcol és nem csúszik, védve ezzel a helyiségek padlófelületeit.

RÉSZLETEK

A nagyszerű komfort mellett ez a szék magas esztétikai értékkel rendelkezik, köszönhetően például a szegélyek körüli tone-in-tone (szín a színben) díszvarrásnak.

RÉSZLETEK

ANYAGOK ÉS VARIÁCIÓK

A Pi Greco szék szövetek és finom Natuzzi bőrök széles kínálatában kapható:
válassza ki azt, amelyik legjobban illik lakása berendezéséhez.

ANYAGOK ÉS VARIÁCIÓK
ANYAGOK ÉS VARIÁCIÓK

A bemutatott színek tisztán csak tájékoztató jellegűek. A  weboldalon látható műszaki adatok, elemek és összeállítások a közzétételkor érvényes legutolsó információkon alapulnak.
Látogasson el áruházainkba, és mi örömmel tájékoztatjuk Önt az aktuális frissítésekről. 

Manzoni & Tapinassi Dizájner

Az építész Mauro Manzoni eredetiségének és kifejezőerejének, valamint Robert Tapinassi professzor tekintélyes tapasztalatának 2001-ben történt találkozásából professzionális együttműködés alakult ki, mely egyike a legjegyzettebbeknek Olaszországban. A két dizájnernek már a kezdetektől fogva közös elképzelése volt a korszerű, modern életvitelről. Innovatív megoldásaik kidolgozását és fejlesztését az olasz hagyományok által nagyra tartott élvonalbeli kutatásokkal összhangban végzik.

Manzoni & Tapinassi
Bővebb tájékoztatás

KAPCSOLAT

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store