MENU Natuzzi
x
Betöltés
Szőnyegek

Ottavio

Az Ottavio szőnyeg textúrája kiemeli gyártásának kézi jellegét. A szőnyeg jellegzetessége, ahogyan magában kombinálja két anyag, a gyapjú és a viszkóz, jó tulajdonságait. Ez a keveréke az egymástól nagyon eltérő szálaknak, vonzó megjelenésű textúrát eredményez, melynek következtében ideális semleges környezetek számára. A szürke színtónusok kihangsúlyozzák a szőnyeg szoros szövését, és kellemes vizuális hatást teremtenek.

RÉSZLETEK

Ez a szövőszéken, lapos szövéssel készült szőnyeg különösen könnyen kezelhető, valamint kopás-, dörzsölés- és gyűrődésálló.

RÉSZLETEK

ANYAGOK ÉS VARIÁCIÓK

Az Ottavio szőnyeg 40% gyapjú és 60% viszkóz keveréke. Szürke és világos szürke színben, valamint egyféle méretben kapható (200x300cm).

ANYAGOK ÉS VARIÁCIÓK

A bemutatott színek tisztán csak tájékoztató jellegűek. A  weboldalon látható műszaki adatok, elemek és összeállítások a közzétételkor érvényes legutolsó információkon alapulnak.
Látogasson el áruházainkba, és mi örömmel tájékoztatjuk Önt az aktuális frissítésekről. 

Natuzzi Design Center Dizájner

Építészek, lakberendezők és színszakértők csoportja, akik azon dolgoznak, hogy egyéni modelleket, különféle elrendezéseket, élettereket, valamint dizájnok, funkciók, anyagok és színek egyéni kombinációit fejlesszék ki.

Natuzzi Design Center
Bővebb tájékoztatás

KAPCSOLAT

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store