Betöltés
Ágyak

Onda

A Claudio Bellini által tervezett Onda ágy jellegzetes fejtámlája egyetlen párnázott darabból áll, mely az ágy szerkezetének integrált része. Ez maximális vizuális komfortot biztosít minden szögből, és fokozza a termék értékét. Vannak álmok, melyek kellemes érzése sosem szűnik meg.

RÉSZLETEK

Az Onda (”hullám”) elnevezést a fejtámla hullámszerű, vízszintesen tűzött varrásvonala inspirálta, mely kihangsúlyozza a benne rejlő kézműves szaktudás minőségét. Emellett az ágy rendkívül praktikus is, köszönhetően nagy és könnyen hozzáférhető ágyneműtartó részének.

RÉSZLETEK

ANYAGOK ÉS VARIÁCIÓK

A Onda ágy szövetek széles választékával és a legfinomabb Natuzzi bőrökkel rendelhető:
válassza ki azt a kárpitot, mely legjobban illik az Ön életstílusához és otthona berendezéséhez.

Négy különböző méretével ez az ágy ideális megoldás mindenféle belső térbe, és megfelelő választás bármely ízlés számára.
Az Onda kérhető matraccal és matrac nélkül, illetve ágyneműtartóval vagy anélkül.

ANYAGOK ÉS VARIÁCIÓK

A weboldalon bemutatott műszaki adatok és összeállítások a közzétételkor érvényes legutolsó információkon alapulnak.
Kereskedője tájékoztatja majd Önt az aktuális frissítésekről.  

test3

Claudio Bellini Dizájner

Claudio Bellini Milánóban, a dizájn fővárosában él és dolgozik. Már gyerekként erős érdeklődést mutatott a kreativitás iránt édesapja, Mario Bellini munkáinak köszönhetően, aki az olasz dizájn kiemelkedő személyisége, és aki nagy hatással volt fiára. 1996-ban alapította a Claudio Bellini Design céget, és már tevékenységének legelejétől a kutatásra, az új technológiákra és a kreatív eljárásokra összpontosított.

Claudio Bellini
Bővebb tájékoztatás

KAPCSOLAT

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store