Novecento
Fali szekrény-rendszerek és könyvespolcok

Novecento

A Novecento modulelemes falrendszer padlón álló és falra akasztható elemekkel: padok, fiókok, nyitott tartóelemek, tárolók ajtóval és anélkül, polcok, fa panelek és komódok. Számos összeállítási lehetősége miatt a Novecento könnyen koordinálható és alakítható az Ön egyéni ízléséhez, valamint a rendelkezésre álló hely adottságaihoz.

RÉSZLETEK

Modulelemes, rugalmasan és sokoldalúan felhasználható. A Novecento ideális megoldás a tökéletes, helyhez komponált dizájn kialakítására. A különböző összeállítások a legkülönfélébb igényeknek is képesek megfelelni: TV- és Hi-Fi panelek, fiókos szekrények, tároló elemek vagy sima polcok, akár könyvek tárolására is. A konténer dobozok és fiókok különböző nyitórendszerrel választhatók: ajtók push-pull (toló-húzó) mechanikával,
finoman csukódó fiókok és függőlegesen mozgatható ajtók.

RÉSZLETEK

ANYAGOK ÉS VARIÁCIÓK

A Novecento a Natuzzi kollekció fa színeinek és lakkozott felületeinek széles választékában kapható. A lakkozott felületek oldószermentes, vízbázisú festési eljárással kezeltek; összes eleme karc-, dörzs- és fényállósági szempontok szerint tesztelt, valamint megfelel a REACH előírásoknak.

A bemutatott színek tisztán csak tájékoztató jellegűek. A  weboldalon látható műszaki adatok, elemek és összeállítások a közzétételkor érvényes legutolsó információkon alapulnak.
Látogasson el áruházainkba, és mi örömmel tájékoztatjuk Önt az aktuális frissítésekről. 

Natuzzi Design Center Dizájner

Építészek, lakberendezők és színszakértők csoportja, akik azon dolgoznak, hogy egyéni modelleket, különféle elrendezéseket, élettereket, valamint dizájnok, funkciók, anyagok és színek egyéni kombinációit fejlesszék ki.

Natuzzi Design Center
Bővebb tájékoztatás

KAPCSOLAT

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store