-World-of-Harmony-by-Natuzzi-Italia-and-Vogue-Italia-the-three-winners-59cb64f39a21f2.jpg -World-of-Harmony-by-Natuzzi-Italia-and-Vogue-Italia-the-three-winners-59cb64e7d18491.jpg

”A harmónia világa” a Natuzzi Italia és a Vogue rendezésében: a három nyertes

”A harmónia világa” kezdeményezés a múlt héten fejeződött be. Három fénykép került kiválasztásra a több mint 5000 feltöltött fotó közül.

 

”A harmónia világa” kezdeményezés a múlt héten fejeződött be. Ez a projekt egy meghívás volt a harmónia képeken keresztüli bemutatására, valamint egy elképzelés a Natuzzi Italia és a Vogue Italia részéről a tehetség, a kreativitás és a fényképészet ünneplésére.

Rengeteg fényképész indult el ezen a megmérettetésen, több mint 5000 Instagramra feltöltött fotóval, számos eredeti megoldással interpretálva a Natuzzi kedvenc harmónia koncepcióját. Tény és való, a harmónia mindig is hatással volt minden Natuzzi Italia projektre. Az Apuglia-i brand kollekcióit az olasz kultúra és szépség inspirálja; ez az a nyelv, mely a legtökéletesebben fejezi ki a Natuzzi Dna-ját, és a legtökéletesebben közvetíti értékeit az otthonok számára.

A számtalan feltöltött kép közül a Vogue Italia szerkesztősége kiválogatta a legjobb 30 felvételt, az idilli tájképektől, a ragyogó portrékon át, a kreatív és szürreális kompozíciókig, melyek egytől egyig képesek arra, hogy felkeltsék és megragadják a nézők figyelmét.

A kiválasztott fényképészek közül három kiemelt fotográfus kapja majd meg annak a lehetőségét, hogy fotókat készítsen a Natuzzi Italia által létrehozott harmónia-világról. Az így elkészült képeket a 2017. évi Vogue Fesztiválon fogják bemutatni, mely november 15-19. között a Vogue szervezésében kerül megrendezésre, témájában teljes egészében a divatfotózásnak szentelve.

 

Íme a három kiemelt fényképész neve:

 

Henriette Sabroe Ebbesen

Milou Krietemeijer-Dirks

Ottavio Marino

Bővebb tájékoztatás

KAPCSOLAT

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store