New Saturno
Étkező Asztalok

New Saturno

A New Saturno asztal tiszta, igényes dizájnjának jellegzetessége a karcálló és savmart edzett üveglap, mely egyszerre szépíti meg, és teszi ugyanakkor praktikussá az asztal felületét.
A tömör európai tölgy szerkezet és a festett acél alátámasztás kortalan jelenséggé változtatja az asztalt bármely belsőépítészeti környezetben.

RÉSZLETEK

A New Saturno asztal alapvető dizájnjával hűen tükrözi az olasz kézműves szaktudás minőségét, mely a farészek színezésénél alkalmazott ruhafestési eljárás adaptálásában fejeződik ki.

test3

ANYAGOK

A New Saturno fix étkező asztal különböző színezésben kapható. A karcálló asztallap edzett üvegből készült, savmart üveghatással és szitázott hátoldallal.

ANYAGOK
ANYAGOK

A bútorelemek és színek csak példaként kerültek bemutatásra.
Látogasson el áruházainkba, hogy megismerje a kárpitok és színek széles választékát.

VARIÁCIÓK

A New Saturno asztal téglalap- és négyzet alakú változatokban kapható.

VARIÁCIÓK

A weboldalon bemutatott műszaki adatok és összeállítások a közzétételkor érvényes legutolsó információkon alapulnak.
Kereskedője tájékoztatja majd Önt az aktuális frissítésekről.  

Claudio Bellini Dizájner

Claudio Bellini Milánóban, a dizájn fővárosában él és dolgozik. Már gyerekként erős érdeklődést mutatott a kreativitás iránt édesapja, Mario Bellini munkáinak köszönhetően, aki az olasz dizájn kiemelkedő személyisége, és aki nagy hatással volt fiára. 1996-ban alapította a Claudio Bellini Design céget, és már tevékenységének legelejétől a kutatásra, az új technológiákra és a kreatív eljárásokra összpontosított.

Claudio Bellini

Tekintse meg ezeket is

Bővebb tájékoztatás

KAPCSOLAT

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store