Natalie
Fotelek

Natalie

A Natalie fotel minimalista dizájnja a középső rész egyenes vonalainak és a karfákon, füles részeken végig futó kanyarok keveréke. A nagyvonalú, tágas ülések, a memóriahab párnatöltéssel együtt otthonos kényelmet biztosítanak.

RÉSZLETEK

A frontoldali lábak, melyek némileg alacsonyabbak a hátsókhoz képest, görgőkkel felszereltek. Ez az a tulajdonság, mely megkülönbözteti a Natalie fotelt a klasszikustól: az erős vizuális hatás esztétikai élménye tovább fokozható a kontrasztos szegéllyel.

RÉSZLETEK
test3

ANYAGOK ÉS VARIÁCIÓK

A Natalie fotelhez szövetkárpitok és finom Natuzzi bőrök széles kínálatából válogathat:
válassza ki azt, amelyik a legjobban illik lakása belső dekorációjához.

ANYAGOK ÉS VARIÁCIÓK
ANYAGOK ÉS VARIÁCIÓK

A weboldalon bemutatott műszaki adatok és összeállítások a közzétételkor érvényes legutolsó információkon alapulnak.
Kereskedője tájékoztatja majd Önt az aktuális frissítésekről.  

Paola Navone Dizájner

Miután megszerezte diplomáját a torinói Műszaki Egyetemen, 1973-ban, karrierjének kezdetén az akkori idők vezető dizájnereivel kezdett el dolgozni. 1983-ban megnyerte a Osaka International Design Award díjat, és onnantól kezdve karrierje fejlődése felgyorsult. Kreativitására mindenféle kultúra inspirálóan hat, különösen a keleti kultúrák. Kifejezetten eredeti dizájnokat tervez, melyeket ügyes nemzetközi megoldások gazdagítanak. Paola Navone  profi építész, művészeti igazgató, dizájner és tanár, akinek élettel teli eklekticizmusa minden egyes alkotásában visszaköszön.

Paola Navone
Bővebb tájékoztatás

KAPCSOLAT

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store