Marlene Marlene
Fotelek

Marlene

A Marlene az otthoni életmód mai elképzelésének címzett fotel, a kortárs modern ízlés szerint tervezve. Az építész és dizájner, Paola Navone alkotása. A Marlene fotel klasszikus, ismerős dizájnját a 19. századi ”bergére” ihlette. Kényelmét a mély ülőrész és a körbeölelő háttámla garantálja, melynek formás dizájnja a vizuális könnyedség benyomását nyújtja. 

RÉSZLETEK

A Marlene fotel bőrkárpitozású változatát a háttámlán futó dekoratív szegély jellemzi, míg a szövet kárpitozású változat esetében a kárpit lehúzható.

RÉSZLETEK
test3

ANYAGOK ÉS VARIÁCIÓK

A Marlene fotelhez szövetkárpitok és finom Natuzzi bőrök széles kínálatából válogathat:
válassza ki azt, amelyik a legjobban illik lakása belső dekorációjához.

ANYAGOK ÉS VARIÁCIÓK
ANYAGOK ÉS VARIÁCIÓK

A weboldalon bemutatott műszaki adatok és összeállítások a közzétételkor érvényes legutolsó információkon alapulnak.
Kereskedője tájékoztatja majd Önt az aktuális frissítésekről.  

Paola Navone Dizájner

Miután megszerezte diplomáját a torinói Műszaki Egyetemen, 1973-ban, karrierjének kezdetén az akkori idők vezető dizájnereivel kezdett el dolgozni. 1983-ban megnyerte a Osaka International Design Award díjat, és onnantól kezdve karrierje fejlődése felgyorsult. Kreativitására mindenféle kultúra inspirálóan hat, különösen a keleti kultúrák. Kifejezetten eredeti dizájnokat tervez, melyeket ügyes nemzetközi megoldások gazdagítanak. Paola Navone  profi építész, művészeti igazgató, dizájner és tanár, akinek élettel teli eklekticizmusa minden egyes alkotásában visszaköszön.

Paola Navone

Tekintse meg ezeket is

Bővebb tájékoztatás

KAPCSOLAT

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store