Logos
Fotelek

Logos

A Manzoni&Tapinassi építészek által tervezett Logos fotel egyik legjellemzőbb tulajdonsága az íves, kanyargós dizájn. A dizájn és komfort keverékének köszönhető ez a fotel, mely könnyen beilleszthető bármilyen típusú belsőtér elrendezésébe. A Logos fotelt mély ülőrész és körbeölelő háttámla jellemzi, a pihenés intenzíven kellemes pillanatait megteremtve.

RÉSZLETEK

A Logos ideális kiegészítője mind a nappali, mind pedig a hálótereknek. Megjelenése és komfortja hosszú időn át változatlan marad,
ami részben az ülés belsejében lévő memóriahab rétegnek köszönhető.

RÉSZLETEK
test3

ANYAGOK ÉS VARIÁCIÓK

A Logos fotelhez a kárpit típusok széles kínálatából válogathat, beleértve a szöveteket, bőröket és a kettő kombinációját:
válassza ki azt, amelyik a legjobban illik lakása belső dekorációjához.

ANYAGOK ÉS VARIÁCIÓK
ANYAGOK ÉS VARIÁCIÓK

A weboldalon bemutatott műszaki adatok és összeállítások a közzétételkor érvényes legutolsó információkon alapulnak.
Kereskedője tájékoztatja majd Önt az aktuális frissítésekről.  

Manzoni & Tapinassi Dizájner

Az építész Mauro Manzoni eredetiségének és kifejezőerejének, valamint Robert Tapinassi professzor tekintélyes tapasztalatának 2001-ben történt találkozásából professzionális együttműködés alakult ki, mely egyike a legjegyzettebbeknek Olaszországban. A két dizájnernek már a kezdetektől fogva közös elképzelése volt a korszerű, modern életvitelről. Innovatív megoldásaik kidolgozását és fejlesztését az olasz hagyományok által nagyra tartott élvonalbeli kutatásokkal összhangban végzik.

Manzoni & Tapinassi

Tekintse meg ezeket is

Bővebb tájékoztatás

KAPCSOLAT

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store