Jeremy Jeremy Jeremy
Kanapék

Jeremy

A karfák és keretek metszéspontjainak játéka, a szögletes vonalvezetés, továbbá a poliuretán-, memóriahab és pehelytoll kombináció különleges komfortja, együtt a rendkívül letisztult dizájnnal, adják a lényegét a Natuzzi Italia Jeremy kanapéjának. Ez a békesség és lelki nyugalom tágabb értelmezése egy olyan dizájnban, mely hosszú időre hivatott a nappali terek fényét emelni.   

RÉSZLETEK

Említésre méltó részlet a karfa építészeti motívuma, melyet a háttámla folytatásaként alakítottak ki, a kanapé keretét keresztezve.
A lábak szabályossága szigorú megjelenést biztosít a kanapénak. A Jeremy ideális megoldás a kortárs modern nappalik számára, ugyanakkor klasszikus lakóterekben elhelyezve eredeti stílussal tölti meg környezetét.

RÉSZLETEK
test3

ANYAGOK

A Jeremy kanapéhoz szövetkárpitok és finom Natuzzi bőrök széles kínálatából válogathat:
válassza ki azt, amelyik a legjobban illik lakása belső dekorációjához.

ANYAGOK

VARIÁCIÓK

A Jeremy kanapé változatokban vagy sarokgarnitúra összeállításokban, valamint önálló fotelként is kapható.

A weboldalon bemutatott műszaki adatok és összeállítások a közzétételkor érvényes legutolsó információkon alapulnak.
Kereskedője tájékoztatja majd Önt az aktuális frissítésekről.  

Manzoni & Tapinassi Dizájner

Az építész Mauro Manzoni eredetiségének és kifejezőerejének, valamint Robert Tapinassi professzor tekintélyes tapasztalatának 2001-ben történt találkozásából professzionális együttműködés alakult ki, mely egyike a legjegyzettebbeknek Olaszországban. A két dizájnernek már a kezdetektől fogva közös elképzelése volt a korszerű, modern életvitelről. Innovatív megoldásaik kidolgozását és fejlesztését az olasz hagyományok által nagyra tartott élvonalbeli kutatásokkal összhangban végzik.

Manzoni & Tapinassi
Bővebb tájékoztatás

KAPCSOLAT

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store