Dohányzó asztalok

Ido

A vízszintesen és függőlegesen elrendezett egyszerű kocka elemek különböző történetek rendszerét keltik életre. Minden Ido dohányzó asztal, legyen az középre helyezett vagy végelemként használt változat, úgymint karfa-tároló vagy egyszerű tartófelület, keskeny fémlábakon áll. Ennek köszönhető a keret áramvonalas megjelenése, és ez teszi lehetővé, hogy különböző stílusú kanapékhoz és fotelekhez könnyen hozzáilleszthető legyen. Ideális felület bármilyen tárgyak tárolására. Egy Ido dohányzó asztal mindig kiváló esztétikai megoldást jelent a lakótér számára.

RÉSZLETEK

RÉSZLETEK
test3

ANYAGOK ÉS VARIÁCIÓK

Az Ido asztalok kerete ónszínűre festett fém, selyemfényű bevonattal és galvanizált effekttel.
Az asztallapok vékony rozsdamentes acélból készültek, karcálló védőréteggel bevonva.
Ezenkívül különböző színű, 8 cm vastag, fa fedlappal is kapható.

A bemutatott színek tisztán csak tájékoztató jellegűek. A  weboldalon látható műszaki adatok, elemek és összeállítások a közzétételkor érvényes legutolsó információkon alapulnak.
Látogasson el áruházainkba, és mi örömmel tájékoztatjuk Önt az aktuális frissítésekről. 

Mauro Lipparini Dizájner

Lipparini eklektikus építész és dizájner, aki minden területen képes kifejezni a benne rejlő kreativitást: komplex ipari projektek, belsőépítészet, installációk, termék tanulmányok. Ő az egyik vezéralakja az ”olasz minimalizmusnak”, világszinten nagyon sikeres dizájner,  tehetsége nagy elismertséget hozott már számára. Lipparini Firenzében diplomázott 1980-ban, és Olaszországot választotta mint ideális helyszínt kutatásaihoz és munkáihoz.

Mauro Lipparini

Tekintse meg ezeket is

Bővebb tájékoztatás

KAPCSOLAT

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store