Fidelio
Kanapék

Fidelio

A Manzoni és Tapinassi építészek által tervezett Fidelio kanapé igényes szerkezettel és opcionálisan választható csúcstechnológiás relax mechanikával rendelkezik. A karfák szélét díszítő ”pinched” szegély, és a  fémkeretbe foglalt szerkezet,
hangsúlyos megjelenéssel gazdagítják a kanapé dizájnját. 

RÉSZLETEK

A Fidelio egy innovatív kanapé, mely biztosítja Önt a magas színvonalú komfortról és a kézimunkával gyártott bőrtermékek értékéről.

RÉSZLETEK  - 0 RÉSZLETEK  - 1

ANYAGOK ÉS VARIÁCIÓK

A Fidelio kanapéhoz a kárpit típusok széles kínálatából válogathat, ideértve a szöveteket és a finom Natuzzi bőröket (opcióként kérhető vastag bőrrel):
válassza ki azt, amelyik a legjobban illik lakása belső dekorációjához.

ANYAGOK ÉS VARIÁCIÓK

A weboldalon bemutatott műszaki adatok és összeállítások a közzétételkor érvényes legutolsó információkon alapulnak.
Kereskedője tájékoztatja majd Önt az aktuális frissítésekről.  

test3

Manzoni & Tapinassi Dizájner

Az építész Mauro Manzoni eredetiségének és kifejezőerejének, valamint Robert Tapinassi professzor tekintélyes tapasztalatának 2001-ben történt találkozásából professzionális együttműködés alakult ki, mely egyike a legjegyzettebbeknek Olaszországban. A két dizájnernek már a kezdetektől fogva közös elképzelése volt a korszerű, modern életvitelről. Innovatív megoldásaik kidolgozását és fejlesztését az olasz hagyományok által nagyra tartott élvonalbeli kutatásokkal összhangban végzik.

Manzoni & Tapinassi
Tekintse meg ezeket is
Bővebb tájékoztatás

KAPCSOLAT

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store