Kollekció

Fali szekrény-rendszerek és könyvespolcok

A dizájn koncepció megtestesítése mellett, a Natuzzi Italia lakberendezési kiegészítőinek a maximális funkcionalitás elérése a célja. Ezen kollekció termékei tökéletesek bármely napszak számára, legyen szó a nappaliról vagy a hálószobáról. Ennek okán a kollekció különböző nagyságú, formájú és anyagú bútorokat tartalmaz. A dizájn jórészt visszafogottabb lett, mivel a világos és tiszta metszésű vonalakat inkább a felhasznált anyagokkal hangsúlyozzák ki. Ezen egyszerűség ellenére minden termék eredeti és innovatív külsővel rendelkezik. A minőséget a Natuzzi Italia brand garantálja, mely egyet jelent a mesterségbeli tudással és tapasztalattal.

 

Novecento

Novecento

A Novecento modulelemes falrendszer padlón álló és falra akasztható elemekkel: padok, fiókok, nyitott tartóelemek, tárolók ajtóval és anélkül, polcok, fa panelek és komódok. 

Kubika 93

Kubika

Pierangelo Sciuto építész kreatív zsenialitásából született a Kubika modulelemeket tartalmazó falrendszer, mely jellegzetes vastag vízszintes vonalaival a harmónia érzését sugározza magából. 

Plissé

Plissé

A 19. század filmvilágát lemodellezve Vasilev egy olyan könyvespolcot tervezett, mely bár a múlt inspirálásával született, azonban határozottan kortárs modern koncepciót testesít meg: az eredmény a Plissé, egy hibrid lakberendezési tárgy, mely két, látszólag távoli valóságot kombinál magában.

Bővebb tájékoztatás

KAPCSOLAT

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store