Valori-591d7e70acb8e1.jpg

Értékek

A vállalat legfőbb értékei a hamisítatlan minőség, valamint a kutatás, a társadalmi felelősség és a környezetvédelmi fenntarthatóság iránti erős elkötelezettség, melyekhez a Csoport egész története során folyamatosan ragaszkodott.
Minőségi tesztelés

Az összes termék megszámlálhatatlan mennyiségű teszteken megy keresztül, hogy megállapítsák terhelhetőségét, stabilitását, kopás- és dörzsállóságát, valamint a környezeti hatásokkal és fénnyel szembeni tűrőképességét. Ez az egyetlen módja annak, hogy biztosak legyünk abban, hogy vásárlóinknak mindig a lehető legjobb tapasztalata legyen termékeinkkel kapcsolatban, még sok év elteltével is.

Innováció

A Natuzzi egész története egy véget nem érő kutatási és fejlesztési folyamat. A hosszú történet folyamán rengeteg olyan sikeres termék készült, melyek örökre megváltoztatták a lakberendezés világát: a 80-as évek színes bőrbútorai, a 90-es évek relax fotelei, az új évezred új-generációs relax kanapéi, és a jelenkor Re-Vive relax fotelei.

Nemzetközi tanúsítványok

Döntéseink értékét igazolják az ISO 14001, ISO 9001 és OHSAS 18001 nemzetközi tanúsítványok, melyek a minőség-menedzsmentre és a környezetvédelem iránti elkötelezettségre vonatkoznak.

Megújuló energiaforrások

Öt napelemes rendszer működik központunkban, Santeramo in Colle-ban, valamint két gyártóüzemünkben, Matera-ban és Laterza-ban. A 21.000 napelem modul által termelt energiának köszönhetően, hozzájárulunk a széndioxid kibocsájtás csökkentéséhez.

Bővebb tájékoztatás

KAPCSOLAT

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store