Domino
Kanapék

Domino

Egy kanapé, melyet nagyfokú variálhatósága határoz meg. Tökéletes kifejezése saját magának még a legbonyolultabb összeállításokban is.

RÉSZLETEK

RÉSZLETEK
test3

ANYAGOK

A Domino kanapé szövetek széles választékával (esetenként lehúzható változatban is) és értékes Natuzzi bőrökkel kapható, több mint 200 színben.

ANYAGOK
ANYAGOK

VERZIÓK

A Domino kanapé és sarok változatokban kapható.

A weboldalon bemutatott műszaki adatok és összeállítások a közzétételkor érvényes legutolsó információkon alapulnak. Kereskedője tájékoztatja majd Önt az aktuális frissítésekről.

Maurizio Manzoni Dizájner

Maurizio Manzoni 1967-ben született Nuoro-ban, építész diplomáját Firenzében szerezte 1994-ben, majd 1999-ben kinevezték a firenzei egyetem adjunktus professzorának. Széleskörű tevékenységének területei: belsőépítészet, grafikus dizájn, kiállítási standok, textil dizájn, valamint motorcsónakok és vitorlás jachtok belső és külső dizájnja. 2001-ben megalapította a StudioMEMO tervező céget Firenzében. A kezdetektől fogva szándéka volt olyan dizájn filozófiát követni, mely értelmes módon birkózik meg a modern élethez kapcsolódó feladatokkal, próbál innovatív megoldásokat ajánlani, mindenesetben tiszteletben tartva a vele együttműködő partner cégek DNS-ét.

Maurizio Manzoni
Tekintse meg ezeket is
Bővebb tájékoztatás

KAPCSOLAT

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store