Dolcevita Dolcevita
Ágyak

Dolcevita

A Manzoni és Tapinassi építészek által tervezett Dolcevita ágy kényelmes párnázott fejtámlája és glamúr-retro stílusa a Fellini filmek hangulatával tölti meg a hálószobát. A retró jegyek kihangsúlyozzák az impozáns megjelenésű fejtámla steppelésében rejlő szakmai tudást. A klasszikus stílusnak ez a fajta kortárs értelmezése nagyon erős személyiséget sugall, dekoratív módon gazdagítva a szobát, melyet elfoglal.

RÉSZLETEK

RÉSZLETEK
test3

ANYAGOK ÉS VARIÁCIÓK

A Dolcevita ágy szövetek széles választékával és a legfinomabb Natuzzi bőrökkel rendelhető: válassza ki azt a kárpitot, mely legjobban illik otthona berendezéséhez.
Különböző méretben kapható, matraccal vagy anélkül. Ez az ágy ideális megoldás mindenféle belső térbe, és megfelelő választás bármely ízlés számára.

ANYAGOK ÉS VARIÁCIÓK

A weboldalon bemutatott műszaki adatok és összeállítások a közzétételkor érvényes legutolsó információkon alapulnak.
Kereskedője tájékoztatja majd Önt az aktuális frissítésekről.  

test3

Manzoni & Tapinassi Dizájner

Az építész Mauro Manzoni eredetiségének és kifejezőerejének, valamint Robert Tapinassi professzor tekintélyes tapasztalatának 2001-ben történt találkozásából professzionális együttműködés alakult ki, mely egyike a legjegyzettebbeknek Olaszországban. A két dizájnernek már a kezdetektől fogva közös elképzelése volt a korszerű, modern életvitelről. Innovatív megoldásaik kidolgozását és fejlesztését az olasz hagyományok által nagyra tartott élvonalbeli kutatásokkal összhangban végzik.

Manzoni & Tapinassi

Tekintse meg ezeket is

Bővebb tájékoztatás

KAPCSOLAT

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store