Kollekció

Dohányzó asztalok

Hogy kihangsúlyozza a kényelmes kanapék és fotelek harmóniáját, a Natuzzi Italia kialakította a Total Living koncepciót: egy utat, mely végig kíséri az Ön napját, lépésről lépésre. Ezért szereti a Natuzzi Italia, hogy  a dohányzó asztalainak és kiegészítőinek dizájnja funkcionális és minimalista. Magas minőségű formák és anyagok játéka az üvegtől a fémig, igényes színezés az antik hatású bronztól a lágyabb lakkozott felületekig. Ennek az aprólékos gondosságnak köszönhetően minden környezet multiszenzoros egyensúlyban rendezhető be.

 

Herman

Herman

A Studio Memo dizájnerei által tervezett Herman dohányzó asztalokat a formák és méretek játéka jellemzi, de mindenekelőtt az élvonalbeli dizájn és a páratlan komfort lényegének megtestesítői. 

Long Beach

Long Beach

A Long Beach elegáns, jól variálható kisasztal, ideális kiegészítője a kanapéknak.

Meridio

Meridio

A Meridio jól variálható dohányzó asztalok sorozata, melyek kombinálásával egyedi alakzatokat és formákat lehet létrehozni, felélénkítve ezzel a lakóteret.

Svevo

Svevo

A Svevo dohányzó asztal család egy tiszta skandináv dizájn, melyet jól ismernek ”eltérő” mivolta miatt is, köszönhetően az újfajta irányzatokat megteremtő legújabb stilisztikai kutatásoknak.

Tempo

Tempo

A Tempo dohányzó asztal család rendkívül jól variálható, mivel olyan változatokban és anyagokban kapható, mely jól kombinálható komplett és stílusos belső dizájnok kialakításánál. 

Cabaret

Cabaret

A Cabaret egy rendkívül jól variálható dohányzó asztal család. 

Chocolat

Chocolat

A Chocolat modern dohányzó asztal, jellegzetes geometrikus formával. 

Ido

Ido

A vízszintesen és függőlegesen elrendezett egyszerű kocka elemek különböző történetek rendszerét keltik életre. 

Labirinto

Labirinto

A Labirinto asztalok színeikkel és geometrikus formáikkal szinte berobbantak a Natuzzi Italia kollekcióba. 

Mercurio

Mercurio

A Mercurio dohányzó asztal kollekciót az átláthatósága teszi elegánssá, és teszi lehetővé, hogy különböző stílusú bútorokhoz könnyen hozzáilleszthető legyen. 

Bővebb tájékoztatás

KAPCSOLAT

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store