MENU Natuzzi
x
Betöltés
Kollekció

Dohányzó asztalok

Hogy kihangsúlyozza a kényelmes kanapék és fotelek harmóniáját, a Natuzzi Italia kialakította a Total Living koncepciót: egy utat, mely végig kíséri az Ön napját, lépésről lépésre. Ezért szereti a Natuzzi Italia, hogy  a dohányzó asztalainak és kiegészítőinek dizájnja funkcionális és minimalista. Magas minőségű formák és anyagok játéka az üvegtől a fémig, igényes színezés az antik hatású bronztól a lágyabb lakkozott felületekig. Ennek az aprólékos gondosságnak köszönhetően minden környezet multiszenzoros egyensúlyban rendezhető be.

 

Cabaret X

A Cabaret X egy kifejezetten jól variálható dohányzó asztal, mely nem marad észrevétlen sem otthoni, sem pedig irodai környezetben, kifinomult minimalista dizájnjának köszönhetően.

Doris

A Doris ellipszis alakú kisasztal, mely látványra könnyed, azonban erős és stabil.

Galileo

A Galileo egy olyan kisasztal, mely a funkcionalitás és esztétikum kombinációjaként bármely környezet díszévé válhat. 

Ginger

A Ginger nyolcszög alakú kisasztal, mely látványra könnyed, azonban erős és stabil. 

Grace

A Grace jellegzetessége a kifinomult íves vonalvezetés és a ferdén metszett üveg asztallap. 

Herman

A Studio Memo dizájnerei által tervezett Herman dohányzó asztalokat a formák és méretek játéka jellemzi, de mindenekelőtt az élvonalbeli dizájn és a páratlan komfort lényegének megtestesítői. 

Kubika

A Pierangelo Sciuto által tervezett Kubika asztal a különböző elemek és a kifinomult esztétikai ízlés ügyes kombinációja.

Long Beach

A Long Beach elegáns, jól variálható kisasztal, ideális kiegészítője a kanapéknak.

Meridio

A Meridio jól variálható dohányzó asztalok sorozata, melyek kombinálásával egyedi alakzatokat és formákat lehet létrehozni, felélénkítve ezzel a lakóteret.

Shanghai

A Claudio Bellini által tervezett Shanghai asztal soha nem fog beleolvadni a hátterébe. 

Svevo

A Svevo dohányzó asztal család egy tiszta skandináv dizájn, melyet jól ismernek ”eltérő” mivolta miatt is, köszönhetően az újfajta irányzatokat megteremtő legújabb stilisztikai kutatásoknak.

Tempo

A Tempo dohányzó asztal család rendkívül jól variálható, mivel olyan változatokban és anyagokban kapható, mely jól kombinálható komplett és stílusos belső dizájnok kialakításánál. 

Viavai

A Viavai dohányzó asztal család innovatív acél kerettel és a jellegzetes három lábú dizájnon megpihenő kerek fedlappal rendelkezik. 

Cabaret

A Cabaret egy rendkívül jól variálható dohányzó asztal család. 

Chocolat

A Chocolat modern dohányzó asztal, jellegzetes geometrikus formával. 

Ido
Ido

A vízszintesen és függőlegesen elrendezett egyszerű kocka elemek különböző történetek rendszerét keltik életre. 

Labirinto

A Labirinto asztalok színeikkel és geometrikus formáikkal szinte berobbantak a Natuzzi Italia kollekcióba. 

Mercurio

A Mercurio dohányzó asztal kollekciót az átláthatósága teszi elegánssá, és teszi lehetővé, hogy különböző stílusú bútorokhoz könnyen hozzáilleszthető legyen. 

Titano

Elegáns és kifinomult. A Titano dohányzó asztal család egyesíti magában a múltat és a jelent, köszönhetően a felhasznált különleges minőségű, időtlen anyagoknak, mint például a Dark Emperador márvány asztallap.

Bővebb tájékoztatás

KAPCSOLAT

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store