Design-5a58f7a58f72717.jpg

Dizájn

A Stílus Központ dizájnerei mellett a Natuzzi együttműködik még világklasszis profi szakemberekkel is az új projektek és alkotások kifejlesztésében.
Natuzzi Stílus Központ

Natuzzi Stílus Központ

A Natuzzi kreatív szíve, ahol a belső építészek, színszakértők, lakberendezők és dizájnerek új modelleket hoznak létre, valamint a dizájnok, funkciók, anyagok és színek kombinációját dolgozzák ki.

Manzoni & Tapinassi

Manzoni & Tapinassi

Az építész Maurizio Manzoni és Roberto Tapinassi professzor 2001-ben találtak egymásra, hogy létrehozzák Olaszország egyik legjobban jegyzett szakmai társulását.

Jamie Durie

Jamie Durie

Az ausztrál dizájner, író és szenvedélyes környezetvédő, Jamie Durie, 1998-ban indította el saját vállalkozását. Az őt megkülönböztető stílust a rendkívül kifejező kreativitás, valamint a zöld területek és városok, illetve a külső terek, belső terek egymással való folyamatos kölcsönhatása inspirálja.

Mauro Lipparini

Mauro Lipparini

Lipparini eklektikus építész és dizájner, aki minden területen kifejti tevékenységét, úgymint ipari projektek, belső építészet, installációk és termék tanulmányok.

Enrique Marti

Enrique Marti

A spanyol dizájnernek, Enrique Marti-nak jelentős tapasztalata van a lakberendezés és a világítás területén. 2012-ben alapította cégét.

Victor Vasilev

Victor Vasilev

Vasilev olyan dizájner és építész, aki folyamatosan keresi, kutatja a formák és anyagok lényegét. 2004-ben nyitotta meg cégét Milánóban.

Claudio Bellini

Claudio Bellini

Bellini 1996-ben indította el cégét. A dizájn iránti érdeklődése egészen gyermekkoráig nyúlik vissza. Édesapja, Mario Bellini, nagy hatással volt rá.

Bernhardt & Vella

Bernhardt & Vella

Együttműködésük 2008-ban, Milánóban kezdődött, melyben sikeresen ötvöződött a két dizájner, Ellen Berhardt és Paola Vella tehetsége. Munkásságuk eredete a professzionális ekletikában keresendő, jellemzően az ipari dizájntól a lakberendezés világáig.

Paola Navone

Paola Navone

A Torinóban született, de már hosszú évek óta milánói lakos Paola Navone építész, dizájner, művészeti vezető és lakberendező, ezenkívül kiállítások és rendezvények kurátora. 1983-ban Osakában megkapta az előkelő International Design Award díjat, 2000-ben pedig elnyerte a német Architektur & Wohnen magazin által meghirdetett Az Év Dizájnere címet.

Pierangelo Sciuto

Pierangelo Sciuto

Híres dizájner, aki nemzetközi elismertségét a multiszenzoros építészettel kapcsolatos elképzelésével vívta ki. A főbb szociális és lakásügyi makrotrendek gondos kutatása és tanulmányozása adja munkájának és alkotásainak jellegzetességét.

Marcel Wanders

Marcel Wanders

Marcel Wanders is a leading product and interior design studio located in the creative capital of Amsterdam, with over 1,900 + iconic product and interior design experiences all around the globe. Under Marcel Wanders’ creative leadership and creative direction, and with the support of Gabriele Chiave as creative director since 2014, Marcel Wanders employs 52 design and communication experts.

Bővebb tájékoztatás

KAPCSOLAT

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store