Diamante
Ágyak

Diamante

Egy kárpitozott ágy, mely mint egy drágakő, úgy illeszkedik keretében.
A Manzoni és Tapinassi építészek által tervezett Diamante tiszta-vonalú, modern ágy.
Legjellemzőbb tulajdonságai a részletekben rejlenek: a bőrön lévő díszvarrás, a kényelmes, hajlított fejtámla és az ágykeret eredeti vonalvezetése, mely jellegzetessé teszi az ágy oldalsó megjelenését, és könnyed támaszt biztosít számára. 

RÉSZLETEK

RÉSZLETEK
test3

ANYAGOK ÉS VARIÁCIÓK

A Diamante ágy szövetek széles választékával és a legfinomabb Natuzzi bőrökkel rendelhető: válassza ki azt a kárpitot, mely legjobban illik otthona berendezéséhez.
Különböző méretben kapható, matraccal vagy anélkül. Ez az ágy ideális megoldás mindenféle belső térbe, és megfelelő választás bármely ízlés számára.

ANYAGOK ÉS VARIÁCIÓK
ANYAGOK ÉS VARIÁCIÓK

A weboldalon bemutatott műszaki adatok és összeállítások a közzétételkor érvényes legutolsó információkon alapulnak.
Kereskedője tájékoztatja majd Önt az aktuális frissítésekről.  

Manzoni & Tapinassi Dizájner

Az építész Mauro Manzoni eredetiségének és kifejezőerejének, valamint Robert Tapinassi professzor tekintélyes tapasztalatának 2001-ben történt találkozásából professzionális együttműködés alakult ki, mely egyike a legjegyzettebbeknek Olaszországban. A két dizájnernek már a kezdetektől fogva közös elképzelése volt a korszerű, modern életvitelről. Innovatív megoldásaik kidolgozását és fejlesztését az olasz hagyományok által nagyra tartott élvonalbeli kutatásokkal összhangban végzik.

Manzoni & Tapinassi

Tekintse meg ezeket is

Bővebb tájékoztatás

KAPCSOLAT

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store