CAVA CAVA CAVA CAVA CAVA CAVA
Kanapék

CAVA

A Cava az esztétikus forma és a kétségkívül modern stílusvilág megtestesítője, mely fenséges harmóniában egyesíti magában a dizájnt és a funkcionalitást egyszerre.

RÉSZLETEK

RÉSZLETEK

ANYAGOK

Az üléspárnák komfortját és minőségét az nagy sűrűségű poliuretán és a memóriahab töltésanyagok biztosítják, hosszú időn át garantálva a bútor szép megjelenését és a megfelelő alátámasztást.

ANYAGOK

VERZIÓK

Konfigurációk kialakításának végtelen lehetősége jellemzi a Cava elemes bútorcsaládot: bőr és szövet ülések kombinálása fa polcokkal, valamint többféle relax funkció ugyanazon konfiguráción belül.

A bemutatott verziók és színek csak példaként értendők. Látogasson el üzletünkbe, ahol a rendelkezésre álló anyagok és színek széles választékát tekintheti meg.

Mauro Lipparini Dizájner

Lipparini eklektikus építész és dizájner, aki minden területen képes kifejezni a benne rejlő kreativitást: komplex ipari projektek, belsőépítészet, installációk, termék tanulmányok. Ő az egyik vezéralakja az ”olasz minimalizmusnak”, világszinten nagyon sikeres dizájner,  tehetsége nagy elismertséget hozott már számára. Lipparini Firenzében diplomázott 1980-ban, és Olaszországot választotta mint ideális helyszínt kutatásaihoz és munkáihoz.

Mauro Lipparini
Bővebb tájékoztatás

KAPCSOLAT

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store