CAMPUS CAMPUS
Kanapék

CAMPUS

A Campus kimértségének és kifinomult dizájnjának köszönhetően a kanapé klasszikus formavilága egyszerre értelmezhető modernnek és mégis időtállónak.

RÉSZLETEK

RÉSZLETEK

ANYAGOK

Lehúzható bőr- és/vagy szövetkárpittal kapható. Szokatlan keret megoldás meglepő kombinációval: a karfa és a háttámla hátoldala kereszt-szövésű velúrbőrrel van bevonva, 7 különböző színben választható.

ANYAGOK

VERZIÓK

Variálható elemeinek és széles szövetválasztékának köszönhetően szinte végtelen számú összeállítás alakítható ki különböző helyszínekhez, kényelmi elvárásokhoz és lakásbelsőkhöz igazodva. Ez a kanapé ideális bármilyen nappali élettér számára.

A bemutatott verziók és színek csak példaként értendők. Látogasson el üzletünkbe, ahol a rendelkezésre álló anyagok és színek széles választékát tekintheti meg.

Mauro Lipparini Dizájner

Lipparini eklektikus építész és dizájner, aki minden területen képes kifejezni a benne rejlő kreativitást: komplex ipari projektek, belsőépítészet, installációk, termék tanulmányok. Ő az egyik vezéralakja az ”olasz minimalizmusnak”, világszinten nagyon sikeres dizájner,  tehetsége nagy elismertséget hozott már számára. Lipparini Firenzében diplomázott 1980-ban, és Olaszországot választotta mint ideális helyszínt kutatásaihoz és munkáihoz.

Mauro Lipparini
Tekintse meg ezeket is
Bővebb tájékoztatás

KAPCSOLAT

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store