Cabaret Cabaret Cabaret
Dohányzó asztalok

Cabaret

A Cabaret egy rendkívül jól variálható dohányzó asztal család. Széles választékát kínálja a különféle formáknak, méreteknek és anyagoknak.
Tökéletesen megfelel bármely ízlésnek, és bármely környezetbe beilleszthető.
A kifejezetten könnyed, vékony keret letisztult és kifinomult látványt kölcsönöz a Cabaret asztaloknak.

RÉSZLETEK

Néhány Cabaret asztaltípus kérhető fehér színű Carrara-i márvány lappal is, mely anyag a gyártási folyamat során speciális csiszolási és tisztítási eljáráson megy keresztül, valamint speciális folt- és karcálló fedőréteggel rendelkezik.

RÉSZLETEK
test3

ANYAGOK ÉS VARIÁCIÓK

A csőalakú fém keret különböző színekben kérhető.
A dohányzó asztal fedlapjai különböző színek és anyagok széles választékában kaphatók, hogy mindenféle ízlést kielégítsenek.

A Cabaret dohányzó asztal család a következő változatokat tartalmazza: négyzet, kerek és téglalap alakú központi asztalok;
kerek és négyzet alakú sarokasztalok; téglalap alakú konzolasztalok

A bemutatott színek tisztán csak tájékoztató jellegűek. A  weboldalon látható műszaki adatok, elemek és összeállítások a közzétételkor érvényes legutolsó információkon alapulnak.
Látogasson el áruházainkba, és mi örömmel tájékoztatjuk Önt az aktuális frissítésekről. 

Natuzzi Design Center Dizájner

Építészek, lakberendezők és színszakértők csoportja, akik azon dolgoznak, hogy egyéni modelleket, különféle elrendezéseket, élettereket, valamint dizájnok, funkciók, anyagok és színek egyéni kombinációit fejlesszék ki.

Natuzzi Design Center

Tekintse meg ezeket is

Bővebb tájékoztatás

KAPCSOLAT

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store