Piel-gnacja-i-konserwacja-5bb610b2391b620.jpg

Ápolás és Karbantartás

Kanapéink teherbírását faváz szerkezet biztosítja, melyet úgy terveztek, hogy működése teljes élettartamán keresztül bírja a különféle típusú megpróbáltatásokat. A felhasznált anyagokat egyrészt már beszerzéskor kiválogatják, másrészt amikor bekerülnek a gyártási folyamatba, akkor a laboratóriumunkban újra és újra tesztelik őket, hogy értékeljék a különféle időjárási körülmények között mutatott teljesítő képességüket és időtállóságukat.

A faváz összeállításához használt fa nem természetes őserdőkből származik, ahogyan nem származik nemzeti parkokból, természetvédelmi területekről, vagy védett térségekből sem, és vegyi anyag tartalmát tekintve a legszigorúbb nemzetközi standardoknak kell megfeleljen.

A favázat műszaki szakemberek tervezik és építik meg komputerizált eszközök segítségével. A faanyag vágásához CNC gépeket használnak.
Mielőtt a gyártásba bekerülne, a laboratóriumban minden egyes modell újból tesztelés alá kerül, a nemzetközi standard előírásoknak megfelelően.
A favázra nagy erősségű, bútorokhoz szabadalmaztatott, elasztikus pántokat rögzítenek; a töltések és az elasztikus pántok együtt segítenek a legmagasabb fokú komfort elérésében.

Termékeink épek és védettek maradnak az idő múlásával is, amennyiben Ön betart néhány egyszerű kezelési szabályt a használati útmutatóban foglaltak szerint.  
Ezenkívül áruházainkban folyamatosan beszerezhetők az Önök bútoraihoz ajánlott tisztítókészletek. Ezek a tisztítókészletek különböző változatokban kaphatók, minden egyes kanapé kárpithoz a megfelelő típus, így biztosítva a mindig tökéletes végeredményt.

Bővebb tájékoztatás

KAPCSOLAT

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store