Passione-per-la-pelle-58b709a35cd9f2.jpg Passione-per-la-pelle-58b709a35d0263.jpg Passione-per-la-pelle-58b709a35d2a14.jpg

Bőrök és más anyagok

A bőrök, szövetek, márványok és faanyagok mind a mi kutatásaink, kreativitásunk és az anyagok iránti szenvedélyünk kifejező eszközei. A kárpitok és egyéb anyagok rendkívül széles választéka teszi Önnek lehetővé, hogy tökéletesen személyre szabottan, ízlésének és igényeinek megfelelően válasszon kanapét, ágyat vagy kiegészítő bútort.

Bőrök

60 éves tapasztalatunknak köszönhetően, a bőrök szakértőjeként jól ismerjük a bőr megmunkálásának folyamatát.
Ülőbútoraink sikerét mindig is a bőrök szépsége és egyedisége jelentette.

 

BŐRÖK

A bőr élő anyag: lélegzik és nem titkolja természetes jegyeit – eredetiségének biztos jeleként.

A BŐR MEGMUNKÁLÁSÁNAK

Ismerjük a bőr megmunkálásának folyamatát: magasan képzett cserző szakemberek válogatják ki a legfinomabb bőröket, hogy azután még jobban kiemeljék szépségüket az egyedi cserzési folyamaton keresztül.

Biztonság

A bőreink biztonságosak és nem-mérgezők, mivel a cserzési folyamat minden egyes fázisának kivitelezése az európai környezetvédelmi előírásokkal összhangban történik.

PROTECTA

Protecta bőrök: ezt a kárpitot azoknak terveztük, akik szeretnék, hogy kanapéjuk vízzel szemben ellenálló és hosszú életű legyen, valamint bírja a gyerekkel és kisállatokkal való együttélést.

NATURAL

Natural bőrök: kiváló kárpit azoknak, akik szeretnék, hogy ez még jobban kiemelje kanapéjuk esztétikai megjelenését.

SZÖVETEK

Szövet kárpitjaink könnyen megkülönböztethetők érintésük alapján.
Legyen az természetes anyag vagy innovatív, mindegyikre egyformán jellemző az összetéveszthetetlenül kellemes tapintás érzése.

A Natuzzi széles választékát kínálja a legkülönbözőbb életstílusok és belső terek számára tervezett kárpitoknak. A természetes szövetek innovatív textilekkel való kombinálása minden vásárló számára lehetőséget biztosít arra, hogy az otthonába legjobban illeszkedő bútorkárpitot vagy szőnyeget válasszon magának.

FAANYAGOK, MÁRVÁNYOK ÉS FÉMEK

Számunkra a különféle anyagok mindig is fontos inspiráló erővel hatottak kollekcióink kialakítására, mely kollekciókat a világszinten egyedülálló anyagok felhasználása tett egyedivé. A Natuzzi Stílus Központ szakértői a formák és színek végtelen kombinációit komponálták meg: nyers faanyagok magasfényű lakkozott felületekkel; csodálatos márvány edzett acél részletekkel; természetes fafajták magas- vagy selyemfényű fémekkel.

TÖLTÉSEK

A Kutatás és Fejlesztési Osztály Komfort Részlege határozza meg azon anyagok kombinációját, melyek minden egyes modell számára a karakterére legjellemzőbb párnakomfortot eredményezik.

 

Ecoflex poliuretán

A poliuretánhab szivacsos szerkezetű anyag. Fontos jellemzői: allergén mentes, antibakteriális, rugalmas és erős. A mi poliuretánunk freon és egyéb potenciális toxikus szerektől mentesen készül.

Memory Foam

Poliuretán anyag, mely a ráterhelődő súly függvényében változtatja alakját. Ez a jellegzetessége teszi azt lehetővé, hogy hozzáidomuljon az emberi testhez, kivételes komfortot biztosítva ezzel.

Climalight

Climalight: az új-generációs töltőanyag
Anatómiai, lélegző és teljes egészében allergén mentes, innovatív anyag, speciális, pehelytoll hatású poliészter mikroszálak keveréke.

Toll

A töltéseinkben használt toll első osztályú (UNI EN 12934/0): allergén mentes és tűzálló. Számos sterilizációs, tisztítási és mosási folyamaton megy keresztül a maximális higiénia érdekében.

Bővebb tájékoztatás

KAPCSOLAT

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store