Amadeus Amadeus
Fotelek

Amadeus

Klasszikus fotel dizájn, kissé magas lábazattal, íves vonalvezetés és jellemzően puha körbeölelő látvány. A háttámla mindkét oldalról körbefogja a hátpárnát; a mély ülés és a fix háttámasz remek komfortot biztosít, mely egyúttal a tolltöltésnek is köszönhető. A falábak csonka piramis alakú formáját vékony fémlapokkal díszítik.

RÉSZLETEK

Az Amadeus fotel magabiztos, férfias vonalaival valódi személyiséget kölcsönöz bármely helyiség számára. Némelyik dizájn elem még erőteljesebb és még karakteresebb megjelenést biztosít az Amadeus fotelnek: a széleken körbefutó szegély, mely opcióként kontraszt színben is kérhető, fokozza a dizájn hatását, a falábakat pedig vékony fémlapok díszítik.

RÉSZLETEK
test3

ANYAGOK ÉS VARIÁCIÓK

Az Amadeus fotelhez finom Natuzzi bőrök széles kínálatából válogathat: válassza ki azt, amelyik a legjobban illik lakása belső dekorációjához.

A fotelhez puff is tartozik, mely lábtartóként használható.

 
ANYAGOK ÉS VARIÁCIÓK

A weboldalon látható műszaki adatok és összeállítási lehetőségek a közzétételkor érvényes legutolsó információkon alapulnak. Érdeklődésére az Ön kereskedője örömmel tájékoztatja majd az aktuális frissítésekről.

Natuzzi Design Center Dizájner

Építészek, lakberendezők és színszakértők csoportja, akik azon dolgoznak, hogy egyéni modelleket, különféle elrendezéseket, élettereket, valamint dizájnok, funkciók, anyagok és színek egyéni kombinációit fejlesszék ki.

Natuzzi Design Center
Tekintse meg ezeket is
Bővebb tájékoztatás

KAPCSOLAT

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store