Betöltés
Kollekció

Étkező Asztalok

A dizájn koncepció megtestesítése mellett, a Natuzzi Italia lakberendezési kiegészítőinek a maximális funkcionalitás elérése a célja. Ezen kollekció termékei tökéletesek bármely napszak számára, legyen szó a nappaliról vagy a hálószobáról. Ennek okán a kollekció különböző nagyságú, formájú és anyagú bútorokat tartalmaz. A dizájn jórészt visszafogottabb lett, mivel a világos és tiszta metszésű vonalakat inkább a felhasznált anyagokkal hangsúlyozzák ki. Ezen egyszerűség ellenére minden termék eredeti és innovatív külsővel rendelkezik. A minőséget a Natuzzi Italia brand garantálja, mely egyet jelent a mesterségbeli tudással és tapasztalattal.

 

Accademia

A Bernhardt és Vella dizájnerek által tervezett Accademia asztal jellemzői a tekintélyes fa lábazat és a kiváló műbútorasztalos részletek. 

Leggero

A Leggero karcsú megjelenésű, hosszúkás asztal, jelentős vizuális hatással. 

New Saturno

A New Saturno asztal tiszta, igényes dizájnjának jellegzetessége a karcálló és savmart edzett üveglap, mely egyszerre szépíti meg, és teszi ugyanakkor praktikussá az asztal felületét. 

Harlem

A Harlem elegáns és kortárs modern étkező asztal jelentős vizuális hatással, jellegzetes részletekkel, melyek kiemelik az anyagok és a szakmai tudás minőségét. 

Hex
Hex

A Hex asztal figyelemre méltó, esztétikailag szokatlan dizájnjának jellegzetessége a szoborszerű fakeret, mely mindenféle környezetet egyedivé varázsol. 

Bővebb tájékoztatás

KAPCSOLAT

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store