MENU Natuzzi
x
Betöltés
Kanapék

Trevi

A Manzoni és Tapinassi építészek által tervezett Trevi kanapét a tágas ülőfelületek és az alacsony háttámla jellemzi a mélyen pihentető ülés élményének ígéretével. A kanapé kerete fa és fém eredeti kombinációja, erős vizuális kontraszttal. Lágyan lekerekített formái modern megjelenésű keretével a legjobb választ nyújtják a különféle belsőépítészeti kihívásokra. 

RÉSZLETEK

A Trevi a Natuzzi Italia kollekció egyik ikonikus kanapéja, melynek létrejöttét a minden idők legnépszerűbb ”Made in Italy” stílusa inspirálta.

RÉSZLETEK

ANYAGOK

A Trevi kanapéhoz szövetkárpitok és finom Natuzzi bőrök széles kínálatából válogathat:
válassza ki azt, amelyik a legjobban illik lakása belső dekorációjához.

ANYAGOK
ANYAGOK

VARIÁCIÓK

A Trevi többféle kanapé változatban és sarokgarnitúra összeállításban kapható, hogy megfeleljen bármilyen tér által támasztott elvárásoknak.

VARIÁCIÓK

A weboldalon bemutatott műszaki adatok és összeállítások a közzétételkor érvényes legutolsó információkon alapulnak.
Kereskedője tájékoztatja majd Önt az aktuális frissítésekről.  

Manzoni & Tapinassi Dizájner

Az építész Mauro Manzoni eredetiségének és kifejezőerejének, valamint Robert Tapinassi professzor tekintélyes tapasztalatának 2001-ben történt találkozásából professzionális együttműködés alakult ki, mely egyike a legjegyzettebbeknek Olaszországban. A két dizájnernek már a kezdetektől fogva közös elképzelése volt a korszerű, modern életvitelről. Innovatív megoldásaik kidolgozását és fejlesztését az olasz hagyományok által nagyra tartott élvonalbeli kutatásokkal összhangban végzik.

Manzoni & Tapinassi
Tekintse meg ezeket is
Bővebb tájékoztatás

KAPCSOLAT

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store