MENU Natuzzi
x
Betöltés
Rugs 1662
Kollekció

Szőnyegek

A Natuzzi Italia felkutatta a világ legjobb szőnyegeit Törökországban és Indiában. Meglepő módon, Keleten újra felfedeztük a szépség koncepcióját a finom anyagok sűrű és szabályos szövésében, úgymint gyapjú, bőr és viszkóz. Ezekben a textil remekművekben felismertük azt a nagyfokú gondosságot, mely a színeken, textúrákon, mintákon és egyedi tapintáson keresztül ragadja meg az érzékeket. Minden kézműves Natuzzi Italia szőnyeg allergén mentes, és gyerekmunka mentességet igazoló „Care and Fair” garanciával rendelkezik.

 

Az Affresco egy csodálatos kézi csomózású szőnyeg. 

A kender- és palaszürke színekkel létrehozott erős hatású geometrikus effekt következtében ez a növényi alapú selyemszőnyeg valódi személyiséget kölcsönöz mindenféle élettér számára.

A Giasone ideális szőnyeg azoknak, akik rajonganak a természetes dolgokért. 

A színek különböző árnyalatai gyengéden finom, mégis erőteljes játékát nyújtják a különféle alakzatoknak a szőnyegen. 

Az Ottavio szőnyeg textúrája kiemeli gyártásának kézi jellegét. 

A rendkívül sokoldalú Pitagora szőnyeg jellegzetessége a szélein körbefutó rojtozás, mely egyediséget és karaktert kölcsönöz a szőnyegnek. 

Növényi alapú selyemből készül. 

A Riflesso szőnyeg megjelenésében egyszerre patinás és nagyon csillogó. 

Ez az elegáns szőnyeg hagyományos tibeti technológia szerint készült, kézi szövéssel, 100%-ban bambusz selyemből, mely nagyobb szilárdságot, rugalmasságot és könnyebb kezelhetőséget biztosít. 

A jellegzetes halszálkás mintázat stílusos megjelenést kölcsönöz a Velio szőnyegnek. 

Bővebb tájékoztatás

KAPCSOLAT

X
Choose your nearest store
Ask for info at your nearest store