MENU Natuzzi
x
Betöltés
Re-vive

Re-vive Quilted

A Re-Vive Quilted fotel a puhaság vizuális érzését sugározza, kihangsúlyozva azt kifinomult, dekoratív szegélyével. Amellett, hogy kiemeli dizájnját és szerkezetének minőségét, ez az apró esztétikai részlet fokozza a modell szépségét.
A párnázott rész, a lábtartóé is, finoman támasztja alá a ránehezedő test súlyát, a még komfortosabb pihentető élmény érdekében.

RÉSZLETEK

A Re-Vive relax fotel az olasz szakmai tudás és kézműves hagyományok, valamint a forradalmi technológiai megoldások briliáns kombinációjának eredménye

RÉSZLETEK

FORRADALMI TECHNOLÓGIA

FORRADALMI TECHNOLÓGIA

ANYAGOK ÉS VARIÁCIÓK

Minden egyes Re-Vive fotel kérhető nagyméretű King size vagy kisméretű Queen size változatban,
valamint kiváló minőségű bőrök és szövetek széles kínálatából lehet hozzá kárpitot választani.

ANYAGOK ÉS VARIÁCIÓK
ANYAGOK ÉS VARIÁCIÓK

A weboldalon bemutatott műszaki adatok és összeállítások a közzétételkor érvényes legutolsó információkon alapulnak.
Kereskedője tájékoztatja majd Önt az aktuális frissítésekről.  

CSÚCSTELJESÍTMÉNY

Az emberi test egyik lényege a mozgás. A hagyományos relax fotelek karok vagy kapcsolók segítségével működtethetők. Mi elhatároztuk, hogy változtatunk ezen, és létrehoztunk egy olyan relax szerkezetet, ami ösztönösen reagál az Ön testének mozdulataira. A Re-Vive úgy mozog, ahogy Ön mozdul, és úgy hajlik, ahogy Ön szeretné, így biztosítva zökkenőmentes átmenetet a különféle test pozíciók között.

CSÚCSTELJESÍTMÉNY

Natuzzi Design Center Dizájner

Építészek, lakberendezők és színszakértők csoportja, akik azon dolgoznak, hogy egyéni modelleket, különféle elrendezéseket, élettereket, valamint dizájnok, funkciók, anyagok és színek egyéni kombinációit fejlesszék ki.

Natuzzi Design Center
Bővebb tájékoztatás

KAPCSOLAT